OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

 

NOVINKY 2011

 

November 2011

Celá partia sme sa vybrali na dvojdňovú výstavu do rakúskeho Welsu. Janka a Danka, Ivana a ja. Bývali sme v prekrásnom penzióne, síce trochu ďaleko od Welsu, ale nakoniec sme to zvládli. Obe naše psie dievčatá nás milo prekvapili. V sobotu získalaBrave Casidy ray V1, CAC, CACIB a Evita Moonvillage a v nedeľu sme si to skoro prehodili. Evita Moonvillage získala V1, CAC, Res-CACIB a Brave Casidy ray V3. Výlet sme si užili, zistili sme, že vianočné trhy sú u nás krajšie a prekvapilo nás, že majiteľ pizzerie v Monzee poznal zo Slovenska práve Pezinok a Modru, burčák a diskotéku v Harmónii. Žiadna Bratislava ani iné väčšie mesto.

A tu je zopár fotiek -  viac vo fotogalérii

 

 

28. 11. 2011

V sekcii šteniatka sú pridané nové fotky šteniatok po Dancing Qeen Snorlax a Aganovi z Vahanské smečky. Práve majú 9 týždňov.

In the section "puppies" are a new pivtures of puppies from the E litter Ewadar: Dancing Qeen Snorlax and Agan z Vahanské smečky. They are 9 weeks old now.

Rodokmeň/Pedigree

 

 

12. 11. 2011

Šteniatka na predaj - vrh "E" v chovateľskej  stanici Ewa-dar
Puppies for sale - E litter in Ewa-dar kennel

Matka/ Mother: Otec/ Father:

CH Dancing Queen Snorlax

JCH Sk  Agan z Vahanské smečky 
pes roka 2008/ dog of the year 2008  

Obaja rodičia sú výstavne vedení, s výborným elegantným pohybom a mohutnou kostrou.
Both parrents are strong dogs with wonderfull elegant movement.

 

9. 10. 2011

25. 9. 2011 sa Agan stal šťastným otcom 10 šteniatok. Dancing Snorlax sa narodilo 6 psíkov a 4 fenečky. Prajeme im veľa zdravia a len samých dobrých nových majiteľov.

Info pre prípadných záujemcov na www.ewadar.cz

 

 

9. - 11. 9. 2011

Cez víkend sme sa zúčastnili skvelej akcie pri Trutnove - Tullamore cup. V sobotu bola výstava s Holandskou rozhodkyňou a v nedeľu coursing.

Easy vyhrala Baby triedu a Brave skončila v triede šampiónov druhá. Easy dokonca dostala nomináciu do všetkých súťaží - najkrajšia hlava, najkrajší pohyb, najkrajšia predná fronta, najkrajšie panvové končatiny. V nedeľu obe bežali coursing. Easy baby run a Brave master run.

 

 

25. 6. 2011

Zúčastnili sme sa medzinárodnej výstavy psov v Brne. Brave získala V2, R-CAC a splnila podmienky pre udelenie titulu Český šampión krásy. Po ceste domov sme sa stavili pre náš nový prírastok Eclipse Flintstone...

 

 

18. - 19. 6. 2011

Boli sme na medzinárodnej výstave psov v Klagenfurte. Na získanie titulu rakúskeho šampióna nám chýbal 1 CAC v tomto roku. V sobotu Brave získala V1, CAC a CACIB a v nedeľu V1 CAC. Tým splnila podmienky na udelenie titulu Rakúsky šampión krásy..

 

 

11. 6. 2011

Boli sme sa pozrieť na náš nový prírastok v CH S Flitstone. Stále nie je rozhodnuté, ktorá bude naša. Obe fenky sú úžasné a my máme ešte 3 týždne...

 

29. 5.​ 2011

Zúčastnili sme sa ďalšieho CACIL-ového coursingu v Maďarskom Écsi . Zišlo sa tam 10 vlkodavov zo štyroch krajín. Zasa sme boli jediný slovenský zástupca. V tejto konkurencii Brave získala 3. miesto a titul R-CACL a R-CACIL. Video z oboch behov si môžte pozrieť v týchto odkazoch.

http://www.youtube.com/watch?v=v-jsWlSCtxc&feature=player_profilepage
http://www.youtube.com/watch?v=f9JEfKCJLEA&feature=youtu.be

 

30. 4. 2011

Zúčastnili sme sa s Brave jej prvého ozajstného coursingu v Žline. Grand Prix CACT, CACIL.  Brave v konkurencii 10 vlkodavov ako jediný slovenský zástupca sa nenechala zahanbiť a získala 2. miesto a titul R-CACT a R-CACIL. Veľmi sa jej to páčilo.  Viac foto v galérii.

 

16. 4. 2011

Zasa nás bola navštívíť Rodka s a tak sme si boli užiť nádherný jarný deň do lesa. Škoda, že sa museli odsťahovať a bývajú teraz trocha ďalej

 

20. 3. 2011

Brave si užila ďalší coursingový tréning - zasa sa jej ušiel za sparinga Barzoj... Teraz sa chystáme na svoj prvý oficiálny pretek 30.4.2001 v Žiline. Malo by sa konečne zúčastniť viac vlkodavov a možno sa podarí behať aj u vlkodavov o CACIL.

 

12. 3. 2011

Boli sme sa poprechádzať s Aganom, Brave a Rodou. Konečne bolo pekné počasie a my sme prelozili okolité lesy. Psy si to skvele úžívali a my tiež. Foto v galérii..

 

5.  3. 2011

Prvý raz sme sa zúčastnili Viktory show a Plesu kynológov. Brave získala na súťaži V1, CAC a tým splnila podmienky pre titulSlovenský Grand šampión krásy. Ples bol zaujímavý zážitok a možno nová tradícia...

 

 

19. 2. 2011

MVP East cup Prešov - Brave Casidy ray  získala V1, CAC, CACIB, East winner, BOB a BIG. Stala sa novým Slovenským šampiónom krásy a splnila podmienky pre udelenie titulu Interšampión.

 

30. 1. 2011

Brave dnes splnila podmienky pre udelenie coursingovej licencie. Teraz už len začať pretekať. Zatiaľ je jediný aktívne behajúci vlkodav na Slovensku. Nezaprie v sebe maminu krv. Coursing si užíva a nenechá sa ničím odradiť od návnady. Dúfam, že jej to chvíľu vydrží..

Video z posledného licenčného sólo behu tu: http://www.youtube.com/user/Vigousko#p/a/u/2/5OLbZVgS6o8

 

 

 

Bronco už má nových majiteľov, a spolu s ľudskými priateľmi získal aj vlkodaviu kamarátku a mačacieho priateľa.. Prajem im všetkým veľa trpezlivost a potom veľa spoločných šťastný chvíľ. Musím sa za to poďakovať aj Janke Dragúňovej, ktorá mu našla nový domov...

Súrne

Majiteľ psa z nášho odchovu je nútený ho z rodinných dôvodov predať. Jedná sa o Bronca Casidy ray. Narodil sa 11.9.2008. Je zvyknutý celoročne byť vonku. Vyrástol spolu s deťmi, je milý a nekonfliktný, priateľský k ľuďom aj iným psom. Hľadáme pre neho nový domov. Bronco bol aj zopárkrát vystavovaný s výbornými výsledkami.

V prípade záujmu volajte na tel.: 0907 726 369

 

aktualizované: 14.06.2019 22:16:50