OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

NOVINKY 2014

Konečne sa ku mne dostali oficiálne fotky z Rakúskeho Welsu zo súťaže Šampión šampiónov. Takže takto vyzerala Candy casidy ray v  behu a aj s cenou :-)

   

 

Želáme všetkým našim priateľom Šťastné a Veselé Vianoce 

6.- 7. 12. 2014

Toto bol najlepší výstavný Mikulášsky výlet do Rakúskeho Wellsu. 

V sobotu aj nedeľu sa konala medzinárodná výstava na ktorej bola Candy a Dharma

Candy Casidy ray bola obidva dni v triede šampiónov a získala 2x V1, 2x CAC, 2x CACIB, 2x BOB a v nedeľu ešte aj BIG 3

Dharma Dew Casidy ray,  prvý raz v triede mladých, v sobotu VD2 a v nedeľu VD3 s nádherným posudkom od anglckej rozhodkyne. Ešte má čas a bola najmladšia v konkurencii 14, 15 a 16 mesačných :-)

Najnapínavejší bol ale sobotný večer. O 19 hodine začínala súťaž o Rakúskeho šampióna šampiónov. Môžu sa jej zúčstniť iba psy s priznaným titulom Rakúsky šampión krásy.  Celá súťaž prebiehala systémom KO - zvlášť psy a zvlášť feny. O víťazovi rozhodovali piati rozhodcovia, ktorí sedeli od seba oddelení prepážkou, aby na seba nevideli a rozhodovali iba podľa seba. Najprv si všetkých prihlásenýh prezreli v prípravnom kruhu a potom sa to začalo. Behali vždy dva psy, z ktorých jeden postúpil a jeden vypadol. Po odbenutí kruhu sa postavil jeden na červený a druhý na zlatý štvorec na zemi a rozhodcovia otáčali   hlasovacie karty  zlatou alebo červenou stranou dopredu,  podľa toho, ktorého psa chceli nechať postúpiť. Ten kto mal viac hlasov postúpil. Vypadnutí v prvom kole dostali ešte jednu šancu a bežali medzi sebou a ešte aj z nich vybrali postupujúcich.  Prvé kolo sa bežalo podľa katalógu a potom už bežali spolu tí ktorí postupne ostávali.. Behov bolo naozaj veľa a koncu už bolo vidieť, že toho majú plné zuby. Celá súťaž skončila až o 22 hodine..

Candy v prvom kole postúpila s plným počtom hlasov a potom pokračovala postupne až do finále.... Najnapínavejší bol beh s veľkým čiernym pudlom, kde postúpila v pomere 3:2 a rozhodca v strede najprv chvíľu váhal koho :-) no a najkurióznejší bol beh v ktorom bežala s mopsom...

No a naša Candy to nakoniec dokázala. Stala sa Rakúsky šampión šampiónov za rok 2014

 

30. 11. 2014 

Druhý deň v Nitre a čerstvé výsledky. Dnes sme si to len trocha prehodili smiley

Deaglan Casidy ray, trieda dorast, VN 1

Eclipse Flintstone, trieda otvorená, V2, R-CAC

Constance rose Casidy ray, triesa šampiónov, V3

Candy Casidy ray, trieda šampiónov, V1, CAC, CACIB, BOB

Mám z nich zo všetkých neskutočnú radosť. 

29. 11. 2014 

V Nitre sa koná posledná výstava na Slovensku v tejto sezóne. Easy som prihlásila do triedy šampiónov, Šablatúrovci doviezli z Košíc Clifa, Janka zobrala Cony, Martina Deaglana a Ingrid Candy. 

Pôvodne to mal byť len výlet a posledné stretnutie s priateľmi a nakoniec sa z toho stal neskutočne úspešný výstavný deň.  Tu sú výsledky:

Deaglan Casidy ray, trieda Dorast, VN1  a v záverečkách v užšom výbere (6).

Clifhanger Casidy ray, trieda otvorená, V1, CAC, R-CACIB a tým získal aj titul Slovenský šampión krásy

Constance Rose Casidy ray, trieda otvorená, V1, CAC

Candy Casidy ray, triesa šampiónov, V2, R-CAC, R-CACIB

Eclipse Flintstone (Easy), trieda šampiónov, V1,CAC,CACIB, BOB

15. 11. 2014  

Zobrala som dievčatá (Easy a Dharmu) na tréning coursingu do Žiliny. Easy konečne behala ako predtým a malá Dharma si to skúsila prvý raz a bežala úplne super :-) veľmi sa jej to páčilo a bez problémov si druhé kolo odbehla celé,okrem kopca.

 

1. - 2. 11. 2014   

V Prahe sa konala dvojdňová medzinárodná výstava DOUBLE CACIB PRAHA

Candy Casidy ray sa opäť skvele umiestnila obidva dni

1.11.2014    v triede šampiónov: Výborná 2, R-CAC, R-CACIB

2.11.2014    v triede šampiónov: Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1

Obrovská gratulácia

 

1. 11. 2014

Napriek tomu, že bol dnes sviatok Pamiatka zosnulých, zobrala som deivčatá do rakúskeho Badenu na stretnutie írskych vlkodavov a bol to skvelý nápad. Pozvánku sme dostali od majiteľov našej Daisy. Nedalo mi nevyužiť túto príležitosť ísť ju pozrieť. Počasie, psy aj ľuia bolo skvelé :-) a ževraj si to zopakujeme v decembri. Už teraz sa teším.

Daisinka nás samozrejme bez omylu spoznala a potom v reštaurácii unavená po spoločnej precházke zaspala na Bravinom chrbte. 

  

31. 10. 2014

Boli sme na návšteve u mojej sestry a spravili sme zopár fotiek. Bola to celkom zábava a užili si to moje aj sestrine psy :-)

      

 

27. 10. 2014

Dnes sme dostali gaučovä fotku nášho Rokyho - Darock Nial Casidy ray. Má naozaj "ťažký život" u Marušky Dolákovej a my jej môžme len povedať obrovské  ĎAKUJEME

4. - 5. 10. 2014

V Bratislave sa konala dvojdňová medzinárodná výstava. Prihlásila som Easy aj malú Dharmu a užili sme si to. 

4.10.2014  Eclipse Flintstone (Easy) V2 v triede otorenej

                  Dharma Dew Casiy ray   VN 1  trieda dorastu

                  Candy Casidy ray V1, CAC, CACIB, BOB  trieda šampiónov

5.10.2014  Eclipse Flintstone V1, CAC v triede šampiónov a tým splnila podmienky pre titul Grand šampión SK

                  Dharma Dew Casidy ray  VN 1  trieda dorastu

                  Candy Casidy ray   V1, CAC, CACIB, BOB, BIG 2   trieda otovrená

     

19. 9.2014

Kúpili sme nový gauč a dievčatám sme dali nový matrac . Všetci pochopili, len Dharma nie :-) Rozhodla sa okupovať nový gauč a kašle na náš matrac 

    

13. - 14. 9.2014

V Lučenci sa konala dvojdňová výstava. V sobotu národná a v nedeľu mezinároná. 

Candy Casidy ray  nás skvele reúrezentovala.  V sobotu: V1, CAC, Najlepšia fena, BOB trieda šampiónov

V nedeľu: V1, CAC, CACIB, BOS  trieda šampiónov

Clifhanger Casidy ray bol len v nedeľu a získal V1 v triede otvorenej.

 

13. 9.2014

Obidve naše dievčatá tento týždeň darovali krv pre jednu americkú kokricu s babeziózou. Dúfame, že sme jej tým pomohli súboj s touto hnusnou chorobou vybojovať.. Zasa raz som si uvedomila, ako sa neoplatí podceňovať ošetrenie proti ektoparazitom....

11. 9.2014

Naša milovaná Brave Casidy ray dnes oslavuje svoje 6 -te narodeniny :-) Prajeme jej aj nám ešte veľa spoločných rokov v zdraví a pohode. Minimálne v takej, v akej si užila tie narodeniny :-) v obľúbenom kresielku.

6. - 7. 9.2014

S kamarátkou Táňou a jej barzojom Bolšíkom sme sa spolu s Easy vybrali na dvojdňovú medzinárodnú výstavu do maďarského Kecskemétu.  Obidvaja naši psí hrdinovia dopadli skele.

V sobotu, 6.9.2014 Eclipse Flintstone : Výborná 1, CAC, CACIB, BOS

V nedeľu, 7.9.2014 Eclipse Flintstone: Výborná 1, CAC, CACIB, BOS

Easy touto výstavou splnila podmienky pre udelenie titulu C.I.B. (medzinárodný šampión krásy)

1.9.2014

Tak tento dátum sa do nášho života zapísal ako jeden z najsmutnejších. Museli sme sa rozlúčiť s našim Aganom. Prehrali sme definitívne súboj s rakovinou kostí...   Budeš nám veľmi chýbať synček.

 

    

16.- 17 .8.2014

V Bratislave na dostihovej dráhe sa konala tradičná dvojdňová medzinárodná výstava psov. Ako každý rok sme si ju nenechali ujsť a zobrala som tam Easy aj Dharmu. Obidva dni dopadli výborne obidve divečatá: 

16.8..2014

Eclipse Flintstone: Výborná 2, R-CAC, R-CACIB , trieda šampiónov

Dhama Dew Casidy ray: Veľmi nádejná 1 s nádherným posudkom (pani rozhodkyňa si ju chcela zobrať domov cool)

17.8. 2014

Eclipse Flintstone: Výborná 1, CAC, R-CACIB , trieda šampiónov

Dharma Dew Casidy ray: Veľmi nádejná 1

  

11. .8.2014  

Daisy Casidy ray má už svoj nový domov. Je v Rakúsku a iba 150 km ďaleko. Na malej rodinnej farme a za kamoša má 10 ročného Border koliáka Tristana  a 6 mačiek, nejaké ovečky a hydinu :-) Dúfam, že budú spolu vychádzať a zvládnu spoločný život.

9. - 10. .8.2014   Klubová a Špeciálna výstava chrtov..

A máme za sebou náročný víkend v Topolčiankach. Konala sa Klubová a špeciálna výstava chrtov a ja som sa ju rozhodla stráviť naozaj v pohode a bez stresu. Piatkový príchod a ubytovanie na Topolčianskom zámku som si spríjemnila výbornou masážou priamo na zámku a v sobotu sme sa s radosťou pustili do prvého dňa vystavovania. A takto sme dopadli:

Klubová výstava chrtov: 

Dharma Dew Casidy ray: Veľmi nádejná 1, trieda baby

Posudok: 5 mesačná fena, samičia hlava, hnedé oko, korektné uši, dobrý krk, korektné postavenie hrudných končatín, silné kosti. Výborné uhlenie, typická štruktúra srsti, veľmi dobrý pohyb, rozhodca vidí budúcnosť v tejto sučke.

Brave Casidy ray: Výborná 1, CAC, trieda pracovná

Posudok: 6 ročná suka, nožnicový zhryz, chýbajú P4 dole obojstranne, korektné uši, tmavé oko, silný krk, kerektné postavenie končatín, výborné uhlenie, korektná štruktúra srsti, hlboký hrudník, dobrý pohyb

Eclipse Flintstone: Výborná 1, trieda čestná

sudok: 3 ročná pásikavá suka, úplný chrup, nožnicový skus, zdvojená P1 vľavo hore. Typická hlava, hnedé oči, dlhý silný krk, veľmi dobré uši, dobré postavavenie hrudných končatín, dobré uhlenie, hlboký hrudník, typická štrutúra srsti, dobrý pohyb.

Candy Casidy ray: Výborná 1, CAC, trieda otvorená (majiteľ Róbert Chalás)

Constance Rose Casidy ray: Výborná 3, trieda otvorená (majiteľka Janka Dragúňová)

Špeciálna výstava chrtov:

Dharma Dew Casidy ray: Veľmi nádejná 1, trieda baby, Res-BIS baby

Posudok: Dobrá hlava, s bledým okom, pekný krk, dobré lopatky s ohľadom na vek, dobrá horná línia, pekné kríže a nasadenie chvosta, dobré uhlenie vzadu, pohyb dobrý, primerane voľný vzhľadom na vek, čo má vplyv na razanciu pohybu. 

Brave Casidy ray: Výborná 1, CAC, trieda pracovná

Posudok: Dobrá hlava, trochu okrúhlejšie oko, dobrý krk, hlboký hrudník, dobrá horná línia, dobré kríže a nasadenie chvosta, silní zadná časť s nízkymi pätami, veľmi pekný plynulý pohyb

Eclipse Flintstone: Výborná 2, trieda čestná

Posudok: Samičia hlav, dobrý krk prechádzajúci ku kohútiku, dobrá horná línia, hlboký hrudník, dobré kríže a nasadenie chvosta, veľmi pekný pohyb.

Candy Casidy ray: Výborná 1, CAC, trieda otvorená (majiteľ Róbert Chalás)

Constance Rose Casidy ray: Výborná 4, trieda otvorená (majiteľka Janka Dragúňová)

Veľmi sa teším najmä z malej Dharmy, ktorá celý víkend zvládla skvele  a nariek tomu, že sme doma nič netrénovali sa krásne predviedla. Na hotely sa správala ukážkovo, ako starý mazák.

Bol to príjemne strávený víkend a napriek horúcemu počasiu to všetci - majitelia aj psy - zvládli bez ujmy na zdraví. 

 

 

3.8.2014

Dnes sme dostali skvelú správu od Chalasovcov. Boli s Candy Casidy ray na medzinárodnej výstave v Poľskom Zakopanom. Candy dosiahla opäť skvelý úspech : Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, BIG 4 a zároveň touto výstavou splnila podmienky pre udelenie titulu Medzinárodný šampión krásy - C.I.B. 

Z našej strany obrovksá gratulácia yes smiley

Daisy Casidy ray 

stále hľadá ten správny domov. Je to veľmi aktívna fenka a vyzerá, že zdedila športový talent po rodičoch. Je veľmi vnímavá a učenlivá, ovláda zopár základných povelov - samozrejme za maškrtu... wink

Už teraz je vidieť, že bude mať pekný hrudník, výborné uhlenie a veľmi preistranný a aktívny pohyb. 

Keďže je vychovaná v rodine a s dospelákmi psami, nemá problém s ničím. Všade je prvá s tým svojim malým zvedavým čumákom.  Dokonca aj na návšteve u 8 týždňových šteniatok sa správala perfektne ukážkovo.

19.7. 2014

S malými dievčatami sme sa boli fotiť s profi fotografkou a bol to skvelý nápad. 

Daisy aj Dharma majú kopec nádherných fotiek. 

čoskoro pribudnú vo fotogalérii..

 


 V CHS írskych vlkodavov ATAGON

sa narodili krásne tmavé šteniatka po fenke z nášho chovu Carmen Casidy ray. 

Otec: JCh.Ch.Cu-CRUITHIN DUNCAN OF KING FESTINA (o.Ch.MultiCh.Knallasen\\\'s Couperin x m. ICh. JWorld Winner CU-CRUITHIN CALTRA)

Matka: CARMEN CASIDY RAY(o.MultiCh.Ch.Fleetwood Mac von der Saalmühle X m. ICh.MCh.JCh.Brave Casidy ray )

Voľná je už len jedna  fenka. Narodili sa 20.5.2014 a k odberu budú od 17.7.201

     Baylis Atagon

Šteniatka sú odchované v domácom prostredí, výborne socializované,odčervené,  očkované, čipovné , s vystaveným rodokmeňom. Zvyknuté na deti aj iné psy. 

V prípade záujmu o šteniatko kontaktujte priamo chovateľku,  pani  Helenu Molnárovú na HELENAM@CENTRUM.CZ

Viac informácii a fotiek priamo na jej webovej stránke: www.atagon.wbs.cz

 


Dňa 5.3.2014 sa nám narodili krásne tmavé šteniatka. viac informácií v sekcii :

5th. 3.2014 was born wonderfull dark puppies in our kennel, more info in section:

Steniatka---puppies

 Na predaj je  ešte jedna žíhaná fenka. V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na :

                                pavlicap@azet.sk alebo telefonicky na : 0907 726 369

Last one  brindle girl for sale. More info on : pavlicap@azet.sk or on  phone: +421 907 726 369

   

Daisy je kompletne zaočkovaná, začipovaná, 3x očervená. Má vystavený PET PASS a rodokmeň. Je odchovaná v rodinnom prostredí so základnými hygienickými návykmi a je ihneď k odberu. Len pre serióznych záujemcov. 

Tu je zopár novších fotiek malej Daisy, má veľmi priateľskú povahu a je veľmi komunikatívna. Ako je vidieť, má úžasný priestranný pohyb s obrovskou energiou. 

Daisy sa prejavila ako rodený coursingový talent. Miluje pohyb a návnada bola pre ňu skvelá zábava. 

Stále čaká na toho správneho majiteľa. Bude  z nej skvelý spoločník. 

 

 

 

 


30.6. 2014

A už aj Darchell odišla do svojho nového domova...  Viac v sekcii  "šteniatka - vrh D"

25.6. 2014

Najlepší spôsob ako dievčatá unaviť všetky naraz je odviezť ich na ranč na lúku a nechať vylietať :-) Milujú to. a tak sa rýchlo naučili do auta vyskočiť samé, pretože auto znamená zábavu :-) Neskutočne si to užívajú a každý deň objavia na tej lúke niečo nové. Dnes bola najväčšia zábava behať vo vysokej nepokosenej tráve rovno cez priekopu... Ja som tŕpla aby si neublížili a ony sa neskutočne zabávali.. 

 

21.6. 2014

Malým dievčatám vymýšľame zábavný program podľa možností a tak sme ich dnes zobrali na tréning coursingu - iba ako socializáciu. Daisy sa prejavila ako rodený talent, ukradla návnadu od navijáku  a utiekla s ňou.  :-) Neomylne našla ten kúsok kože v tom igelite a nedala sa pomýliť. 

Všetky dievčatá sa správali ukážkovo :-)

 

30.5. - 1.6. 2014

V Senci a v Nitre sa konal trojdňový výstavný maratón, jedna Národná a dve Medzinárodné výstavy. 

Candy Casidy ray na týchto troch výstavách vybehala hattrick a ja som na ňu a aj jej majiteľov nesmierne hrdá. 

30.5.2014 NVP Senec: Výborná 1, CAC, NV, BOB, 1 BIG

31.5.2014 MVP Nitra: Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, 1 BIG, 3 BIS

1.6.2014 MVP Nitra: Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, 2 BIG

Zároveň v sobotu dokončila titul Slovenský Grand Šampión 

Je to obrovský úspech. Candy vo svojom mladom veku 27 mesiacov doteraz záskala 15 x BOB a z toho 12x stála na stupňoch víťazov aj v skupine.

    

 

25.5.2014

V Slovinskom meste Hrušica sa konala Národná výstava psov a naša Candy Casidy ray zožala veľký úspech a získala skvelé umiestnenie: Výborná 1, CAC, Národný víťaz, BOB, a 2 BIG. Obrovské ďakujem jej majiteľom Chlásovcom za skvelú reprezentáciu

10.- 11.5.2014

V Rumunskom Temešváre sa konala dvojdňová medzinárodná výstava psov. Candy Casidy ray sa na nej zúčastnila a získala 10.5.2014 Výborná 1, CAC, CACIB, BOB a BIG2 a 11.5.2014 Výborná 1, CAC, CACIB, BOB a BIG1.Zároveň získala aj titul Rumunksého šampióna krásy. Obrovská gratulácia jej aj jej majiteľom....

     

 

23.4.2014  Aby sme pri tom zhone so šteniatkami nezabudli, naša Easy (Eclipse Flintstone) oslávila dnes 3 roky. Tak jej všetci prajeme veľa zdravia a ešte veľa spoločných rokov s nami... 

Nemôžu každý deň chodiť iba dobré správy a 9. apríl 2014 bude pre mňa na dlhú dobu asi jeden z najhorších dní. Nášmu Aganovi bol diagnostikovaný osteosarkom. Tento rok v júni by mal mať 7 rokov a nikto nevie, koľko času nám spolu ešte ostáva. Jediné, čo môžeme a vieme pre neho urobiť,  je užiť si každý jeden spoločný deň najlepšie ako sa dá. Dúfam, že to všetci zvládneme a dokážeme mu ten čas, ktorý má,  spríjemniť a urobiť čo najviac komfortný. Zatiaľ je stále aktívny, hrá sa s dievčatami a neprejavuje žiadne bolesti alebo nepohodlie. Iba občas na chvíľu zakríva...  

 

12.4. 2014 V Chorvátskom mestečku Osjek sa konala národná výstava psov. Zúčastnila sa jej Candy so svojimi majiteľmi a získala opäť skvelé umietnenie. V1, CAC, BOB. BIG 1 a zároveň splnila podmienky na udelenie titulu : Chorvátsky šampión krásy. Srdečne jej gratulujem k tomuto úspechu. 

5.4. 2014 Na medzinárodnej výstave v rakúskom Salzburgu nám Candy urobila obrovskú radosť. V silnej konkurencii získala V1, CAC, CACIB, BOB a BIG 1.  je to tretí víkend za sebou, kde získala BEST OF BREAD a nedá sa ani vypovedať, ako veľmi som na ňu a jej majiteľov hrdá. V jej veku iba 24 mesiacov už získala 8 x BOB a z toho sa 5 x umiestnila v prvej trojke aj v záverečných súťažiach. Je to obrovský úspech.

28.3. - 30.3. 2014 

V Nitre sa konal trojdňový maratón. V piatok Victory show šampión šampiónov a v sobotu a v nedeľu 2 medzinárodné výstavy. 

Candy získala všetky tri dni skvelé výsedky:

28.3.2014   V2, R-CAC

29.3.2014  V3

30.3.2014  V1, CAC, CACIB, BOB

je to naša šikulka ... a samozrejme aj jej majitelia. 

 

23.3.2014

 Chalasovci boli s našou Candy Casidy ray na výstave v Poľských Katowiciach a získali skveý výsledok. 

Výborná 1, CWC, CACIB , BOB a BIG 2 a tým splnili aj podmienky na udelenie titulu Poľský šampión krásy. 

Som na ňu veľmi hrdá. Vo svojich 2 rokoch je už JCH SK, CHSK, CHH, CHCZ a teraz aj CHPL. 

Je to naša šikulka. :-)

     

8.3.2014

V Bratislave sa konala členská schôdza SKCHCH (Slovenskho klubu chovateľov chrtov) spojená s odovzdávaním ocenení za umiestnenie v TOP chrt a za splnenie podmienok Šampióna SKCHCH. 

Naša Candy Casidy ray a jej majitelia si prevzali plaketu za 3. miesto v TOP chrt za rok 2014 (najlepší vlkodav) a pohár za Klubového šampióna. Toto všetko zvládla vo svojom mladom veku 24 mesiacov. Srdečne jej gratulujem a jej majiteľom ďakujem za úspšné reprezentovanie našej chovateľskej stanice.

 

22.- 23.2.2014

Brne sa konala dvojdňová medzinárodná výstava DUOCACIB Brno a zúčastnili sa  na nej dve z našich C-čkových detí. Obaja dosiahli skvelé výsledky.

22.2.2014

Clark Casidy ray - Výborný 3, trieda stredná v silnej konkurencii 7 psov v triede

Candy Casidy ray - Výborná 2, R-CAC , trieda šampiónov v konkurencii 5 fien.

23.2.2014 

Candy Casidy ray - Výboná 1, CAC a tým dokončila Českého šampióna krásy. Vo svojich 23 mesiacoch má dokončené šampionáty Maďarska, Slovenska aj Čiech. 

14.2.2014

Som veľmi hrdá na našu Candy Casidy ray,ktorá sa v roku 2013 stala TOP írskym vlkodavom na Slovensku a zároveň aj tretím najlepším chrtom v roku 2013. Veľmi sa teším z jej úspechu a gratulujem jej majiteľom Robovi a Ingrid Chalásovcom. 

I´m really proud to our Candy Casidy ray - she became the TOP Irish wolfhound 2013 in Slovakia and 3th best sighthound in the TOP sighthound chart 2013.  I´m really pleased with her succes and big congratulation to her owner Robert and Ingrid Chalas.

19. 1. 2014

V Trenčíne sa konala prvá medzinárodná výstava na Slovensku v tejto sezóne a naše deti ju začli skvele. Zúčastnil sa jej Clif aj Candy a obaja získali skvelé umiestnenie.

Cliffhanger Casidy ray - Výborný 1, CAC, CACIB, BOS

Candy Casidy ray - Výborný 1, CAC, R-CACIB

Obaja boli na posledy vystavení v medzitriede a tentokrát si ich vystavovali sami majitelia. Candy Robo a Clifa Jožko - ktorý vystavoval svoj úplne prvý raz a zvládol to skvele. 

Obom im veľmi ďakujem a gratulujem.

 

5. 1. 2014

Národná výstava Olomouc - ktorá sa koná vždy v Brne smiley a naša Candy Casidy ray začala ďalší rok svojej kariéry skvele. V silnej konkurencii 5 fen v medzitriede získala V1,CAC. Obrovská gratulácia jej majiteľom Robovi a Ingrid Chalasovcom. 

1.1.2014

Plánované krytie:

 

 Prebehlo krytie našej Easy / Easy was matted  1. - 3. 1. 2014 

Quinhunt´s Nantang Nikanu x Eclipse Flintstone

či bolo úspešné budeme vedieť cca o 25 dní. Všetky novinky a fotky budú uverejnené na stránke

v sekcii šteniatka/ puppies. 

 

 

 

 

aktualizované: 14.06.2019 22:16:50